amningskläder

– I reklamsamarbete med Mama Basics –

För många nyblivna mammor innebär bebistiden en period av amning. Och med det kommer behovet av nya kläder. Nyfödda ammas ofta, så när det är dags att amma behövs kläder som underlättar amningen så att barnet får en bra position i förhållande till bröstet och du enkelt och smidigt kan ge ditt barn mat var ni än är. För många är det också viktigt att hitta amningskläder som sitter skönt och som man kan känna sig fin i.

amningskläder

Anna startade ett nytt märke med amningskläder

Nu finns ett nytt märke med aningskläder: Mama Basics! Mama Basics startades av Anna som är mamma till två barn och som vet hur svårt det kan vara att hitta bra och fina amningskläder.

När hennes första dotter föddes och det var dags att amma tyckte hon det var svårt att hitta amningskläder som både satt skönt och fick henne att känna sig fin. Då bestämde hon sig för att själv skapa de kläder hon hade saknat på marknaden. Såhär säger hon: ”We hope to help more breastfeeding moms to feel and look great. We do not compromise on style so moms can look their best while breastfeeding.”

amningskläder fest

Mama Basics amningskläder sitter skönt och går att använda även efter amningen. Hennes första kollektion innehåller toppar och klänningar som funkar både till vardags och fest.

→ Här hittar du första kollektionen!