graco babygunga

Jag har fått möjlighet att recensera babygungan Graco Lovin Hug.

Vår minsting är nu 3 månader och jag bestämde mig tidigt för att jag skulle skaffa någon slags babygunga till henne. Jag saknade det när första dottern var liten. Hon var en riktigt närhetstörstande liten tjej som gärna ville sova på oss och vara uppe i famnen för jämnan (och inte alls nöjd av att ligga i ett babygym). Då är det guld värt att ha en mysig plats att lägga ner bebisen på en stund när man behöver gå på toaletten, fixa disken eller lyxa till det med en kopp kaffe.

babygunga

Något jag uppskattat med babygungan är just att den gungar! När bebisen är liten kan den ju inte få till ett gung i en vanlig babysitter. Den här gungan har 6 olika hastigheter och olika ställbara lutningslägen för ryggen. Dynan är vadderad, den har ett fempunktsbälte och tyget går att tvätta. Uppepå gungan finns en mobil med mjuka leksaker som bebisen kan titta på och framför sitter ett litet bord med små fack så att man kan lägga ner napp, flaska eller några leksaker. Den går att använda från 0 månader och upp till max 9 kilo.

mobil till babygunga

Lillasyster som fått sitta i den här gungan har trivts bra och hon brukar få sitta där och titta en stund medan disken plockas eller vi grejar med något i köket. Tumme upp!

Produktbeskrivning:

6 gunghastigheter och ställbar i 4 lutningslägen
Musikfunktion med 10 melodier och 5 naturljud samt timer för automatisk avstängning. Mobil med tre nallar för visuell stimulans.
Vadderad sittdyna och fempunktssele
Maxvikt:9 kg
Tvättas i maskin 30°C
Mått: L88 X B67 X H94.
Vikt: 7,6 kg.
Material: 100 % polyester, plast, metall.

Läs också:

→ Att tänka på om du är gravid
→ Gravid v. 30 – Köpa bebiskläder
→ Vad behöver jag egentligen veta om träning efter förlossning?