Paulina Gunnardo

Jag brukar säga att jag har den ena foten i forskningen och den andra i vardagen. Jag utgår från psykologisk forskning för att på ett enkelt och användbart sätt beskriva och förklara barnets sociala och känslomässiga utveckling, barnets rättigheter enligt barnkonventionen och föräldraskap. Jag föreläser också om barn som far illa och orosanmälan.

Jag är utbildad beteendevetare på masterprogrammet i psykologi och har arbetat med och för barn på olika sätt i över 15 år. Jag utformar föreläsningar, webbutbildningar, kurser och texter så att de passar era önskemål och behov.

Kanske har du hittat något på Ditt barn & Du som intresserar dig och som du vill veta mer om? 

Har du frågor eller funderingar? Skriv några rader till mig hej@dittbarnochdu.se eller använd kontaktformuläret nedan.

 

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande