Det är intensiva dagar här. I helgen går det stora flyttlasset och vi ska äntligen få flytta in i huset som vi renoverat de senaste månaderna!

husrenovering

Under hösten har vi ägnat mycket ledig tid åt huset. Åt planering, materialval, inköp, bygga kök och röja på tomten. Men nu äntligen är allt klart och det är dags att köra över första lasset!

Jag skulle ljuga om jag sa annat än att det varit slitigt. Och ibland har vi undrat vad vi gett oss in på. Det ska bli så skönt när flytten är gjord och vi kan slå oss ner i vardagsrummet och tända en brasa i kamminen. Det är förstås en hel del att rodda med även efter en flytt men jag ser fram emot att inget med renovering och flytten längre måste skyndas fram. Resten får från och med nu ta sin tid.

Häromdagen sa vi hejdå på förskolan och imorgon ska vi ringa på hos grannarna och säga tack och adjökens. Sen drar vi mot huset och byn i utkanten av Stockholm där vi ska säga hej till nya vänner och förskolekompisar. Hej till huset med tomt och lekstuga. Hej till åkrar, ängar och hästhagar. Hej till skogar och stjärnhimmel. Som vi längtat!