företagsnätverk

Hej hej! Idag är min jobbdag så jag dyker in här och säger hej förstås 🙂

Igår var jag på lunch med några tjejer ur ett företagsnätverk jag är med i. Alla jobbar med gravida och småbarnsföräldrar så vi brukar ha mycket att prata om. Jag berättade bland annat att Ditt barn & Du snart utökas med en till person som också kommer att skriva här och erbjuda föreläsningar! Det ska bli så otroligt roligt att få berätta mer om det, men tills dess ska vi planera och förbereda arbetet ihop. Hon är klok och kunnig och har en massa bra att dela med sig av till gravida och nyblivna föräldrar. Det kommer bli så bra!

flaskmata bebisflaskmata bebisSita Sörman

Hur som. Lunch igår i alla fall och där var Bodil som är nyföddfotograf och som gör kvalitetsprintade porträtt, Anna som har tagit fram ett nytt klädmärke för gravida och ammande (som jag ska berätta mer om senare) och Sita med lilla dottern som vaknade till och satt med på lunchen. Efter lunchen somnade Othilia i vagnen så jag passade på att kika på kläder eftersom ungefär hela min garderob är 13 kilo bort.

Nu är David ute med hund och bebis på promenad, jag jobbar hemifrån och ska ta dagens tredje cappuccino och skriva på en föreläsning om barns rättigheter jag ska hålla i höst. Hoppas du får en jättefin dag! ♥