I min förra blogg körde jag något jag kallar Fredagslistan. Jag fick inspiration till den från andra bloggare och jag gillar idén med att sammanfatta och avrunda veckan. Här är några rubriker jag brukar ha med.

VECKANS BÄSTA

Att bloggen är igång igen! Jag har saknat bloggandet så sjukt mycket!

VECKANS TILLBAKABLICK – VAD HAR HÄNT I VECKAN?

Bloggen är igång igen, jag har varit och pitchat en idé för hur Ditt barn & Du kan arbeta med barnrättsfrågor och haft ett gäng möten. Bland annat styrelsemöte med Influencers of Sweden och senare under veckan ett möte med valberedningen i föreningen (som också är en fin vän).

fredagslistorvasatorget

Clara och jag sågs på Vasatorget i Vasastan i Stockholm där man får ha med hund (tumme upp). Vi pratade som vänner, sen tog vi möte i rollerna som vice ordförande och valberedning i Influencers of Sweden och så hann vi prata ihop oss som företagare. Clara driver Bossbloggen och arbetar med ledarskapsutveckling, varumärkesstrategi i sociala medier och content marketing – vi hade mycket roligt att prata om!

clara löfvenhamnvasatorget

VECKANS UTMANING

I förra bloggen berättade jag, eller snarare antydde, att livet de senaste åren varit en blandning av mycket positivt och mycket som varit och är tungt. Så är det fortfarande. Och det är en stor del av min vardag. Men den här gången, i den här bloggen, kommer jag berätta om varför.

I HELGEN

I helgen vill jag känna mig riktigt ledig. Jag har en tendens att tänka jobb lite för ofta och jag sitter ofta (alltid?) uppe på kvällarna. Det är visserligen roligt, jag älskar verkligen det jag gör, men ibland måste man stänga av jobb-tankarna och tillåta sig bara vara. Jag ska bland annat uppvakta mormor på hennes födelsedag och så ska vi en sväng till kyrkan där jag inte varit på länge.

NÄSTA VECKA

Nästa vecka drar föräldrabloggen igång här på Ditt barn & Du! Först ut är en mamma som kommer ge oss inspiration om hur man kan inreda barnrummet. Det ser jag fram emot! Vi inleder nästa tema som är ”Vad är en bra kompis?” och först ut ska vi få lyssna på vad barnen själva svarar.

 

Hur har din vecka varit? ♥