gravid vecka 30

Gravid vecka 30

Gravid vecka 30 och 76 dagar kvar till beräknad förlossning. Det känns stort! Och häftigt! Det är ju snart!

Längtan efter att boa

Det var några veckor sen som jag verkligen började känna hur det kliade i fingrarna för att börja boa. Då kändes det ganska tidigt, men bara 5 veckor senare så känns det annorlunda. Nu är det snarare så att jag vill få saker gjorda utfall att bebisen kommer tidigare. Och nu är jag i full gång!

gravid vecka 30

Bebiskläder

Man vet ju inte hur stor bebisen som kommer ut är. Därför tänker jag att det är lika bra att ladda upp med olika storlekar så att det finns när hon väl är här. Man kan också se om man kan ha möjlighet att låna. Skulle bebisen vara väldigt liten så behövs inte de minsta storlekarna så länge.

Jag har precis laddat upp med mer bebiskläder. Det mesta har jag köpt i andrahand. Det har blivit några plagg i storlek 44 och en hel del i storlek 50 och 56. Här är några av de fina plagg jag hittat! Jag är så nöjd och de är så söta och jag ska vika in dom fint i en alldeles egen låda för lillasyster.

bebiskläder

Nytt, ärvt och second hand

Vi gjorde oss av med det mesta från Henny. Vi var dels osäkra på om vi ville ha fler barn och vi har dessutom inte känt att vi haft plats att spara allt. Det blir ju fyra år mellan dom. Så mycket har jag skänkt och en del har jag sålt vidare. Men nu har jag gått igenom Hennys gamla kläder, kläder som kusinerna haft och så har jag köpt nytt.

Några helt nya plagg har det blivit men mycket är från en jättebra second hand-butik vi har här i närheten. Hon som har butiken har höga krav på vad hon tar in, så allt är fräscht och fint och en del är i nyskick. Så tips tips! De växer ur kläderna så otroligt snabbt när de är små och det drar iväg nå enormt om man ska köpa allt nytt.

Hur gör ni med bebiskläder?

Läs också:

→ Komma in i rutiner med bebis
→ Gravid vecka 31 – Förbereda sig för bebis
→ Vad behöver man till skötbordet?