jobb på förmiddagen

Jobbat lite nu under morgonen och förmiddagen. Mailat om samarbete och gått igenom en text som ska publiceras. Sen tar jag kidsen och åker till Junibacken.

David och jag delar på föräldraledigheten under veckorna och ibland även på dagarna. Det passar mig bra, att ibland även få en liten stund av varje under dagen. Imorgon far David iväg på sommarturnéns första spelning och då tar vi det bara lugnt här hemma, går ut och leker lite på gården och förhoppningsvis finns lite inspiration från dagen på Junibacken till pyssel och bokläsning.

En helt annan grej.. Titta så vacker hortensian blir när man torkar den! Jag hade dille på att köpa hem blommor ett tag men sen hände så mycket i livet så det blev inte att jag köpte hem blommor. Men nu har suget kommit tillbaka. Färska blommor gör så stor skillnad för hemmet tycker jag. Skönt att vila ögonen på.