driva eget under småbarnsåren

Jag mailade mötesagenda till Gamze, Yvonne och Emelie. I ämnesraden skrev jag ”Kick-off i september”. Och där stannade jag, för det var ett sånt där nypa-sig-i-armen-läge. Kick-off?! Jag har fått tre kollegor här på Ditt barn & Du, vi ska ha kick-off och prata om hösten tillsammans och hur vi vill utvecklas! Så fruktansvärt roligt!

I april 2017 lanserade jag dittbarnochdu.se för att lägga upp en bas av artiklar och intervjuer. Sen tog jag paus på grund av min mammas bortgång och att jag då hade en anställning som forskningsassistent på Stockholms universitet. Sen körde jag igång igen september 2017. Och nu är jag här. Kick-off. Tre kollegor. Roliga, trevliga, smarta kollegor. Framtidsplaner.

driva eget under föräldraledighet

Gamze driver en doula-verksamhet och Yvonne driver Barntecken tillsammans med sin kollega Marie. Jag jobbar som beteendevetare och skriver och föreläser om barns utveckling, föräldraskap och barns rättigheter. Och tillsammans använder vi dittbarnochdu.se för att dela med oss av det vi kan till andra gravida och småbarnsföräldrar. Sedan har vi Emelie Loxi, journalist, copywriter och författare, som driver Barnboksbloggen här.

På agendan finns bland annat framtidsplaner, visioner och strategi. Vi kommer prata poddar, böcker, event för gravida och småbarnsföräldrar och andra idéer vi vill förverkliga. Nypa-sig-i-armen-läge var det. För verklighet kommer det bli. Precis som det jag är mitt upp i nu, att Ditt barn & Du byggts upp och att jag nu ska få ha kick-off med det här gänget! Sån tacksamhet!