Nu är det dags för ett nytt kapitel i våra liv – nu säljer vi vår fina lägenhet i Bromma. Här har vi trivts väldigt, väldigt bra. Det låter klyschigt, men det är verkligen ett hem att trivas i. Lägenheten är en fantastisk sekelskiftesvåning, grannarna är jättetrevliga och området är lugnt och fint med närhet till tvärbana, tunnelbana, bussar, natur, vatten, golfbana och skogsområden. Och så har vi en nyrenoverad lekplats med lekstuga på gården där ungarna kan leka.

sekelskiftesvåning

Vi åt middag ute på gården igår och pratade om olika hem vi haft och hur bra vi trivts just här. Vi flyttade hit när Henny snart skulle fylla ett. Och här har jag både bott och jobbat eftersom jag jobbar en hel del hemifrån. En del tycker det är skönt att komma iväg men jag har trivts väldigt bra med att jobba härifrån. Sitta och dricka min egen cappuccino vid köksbordet och kunna greja lite hemma.

barnrumlekplats

Har man trivts riktigt bra någonstans är det nog alltid lite ambivalent att flytta. Men nu är det dags för ett nytt kapitel och det här hemmet ska få bli någon annans.