Medan det är relativt tyst i bloggen (till skillnad från innan bebis då jag skrev några gånger i veckan) så händer det grejer de jobbtimmar jag har under veckan!

Jag har just haft möte om ett projekt om barns rättigheter som jag och en annan jobbar på (tissel tassel om det tills vidare). Jag skriver på en stipendieansökan och har precis skickat iväg en offert till en föreläsning jag hoppas få hålla i höst. Och så har jag ungefär tusen utkast till blogginlägg och artiklar jag ska utveckla och publicera framöver. Och så är det skissande på både podd och bok..

driva företag med bebis

Många bollar i luften som vanligt och planering för att lägga allt i rätt ordning och få saker att bli verklighet. För även om det är många idéer och många bollar i luften som inte kan bli verklighet precis just nu under bebistiden, så måste man alltid börja någonstans. Det gäller att fortsätta jobba på dem även om saker tar tid.

Jag har ju begåvats med någon slags entreprenörshjärna som ständigt kläcker idéer och hela tiden vill utveckla det jag gör. Även om jag fortfarande är ganska ivrig att få saker att bli till verklighet har jag betydligt mer is i magen nu än förr och jag vet att saker tar tid och måste få ta tid. När Henny var bebis byggde jag ju upp dittbarnochdu.se. Sidan lanserades långt senare men fram tills dess pågick byggandet och filandet på idéer vid sidan av livet med småbarn och ett annat jobb.

Glad att jag har lite tid varje vecka att sitta med det här även under bebistiden och småbarnsåren som annars innebär fullt ös (snudd på) medvetslös. Så.. tillbaka till affärsplanen nu innan det är eftermiddag och tid med familjen.