gravid trött

Hej, eller kanske rättare sagt, hej då Söndag! För klockan är sen söndagkväll när jag skriver det här. Dottern har just somnat och jag och min man ska sätta oss i soffan med kvällsfikat och testa på det här med att ”bara vara” (vi jobbar ofta med våra företag på kvällarna.. och jag sitter ju och uppdaterar bloggen nu).

Bebis på gång?

Är det bebis på gång? Jag har känt något nytt i nedre delen av magen sen igårkväll. Som ilande mensvärk kanske. Det har kommit och gått, men bara några gånger. Kanske är det på gång. Kanske inte. Märkligt det här att gå och vänta på något som kan hända när som helst men lika gärna ta två veckor till.

Jag har verkligen gått ner i varv. Det senaste halvåret har jag startat upp Ditt barn & Du (det startades egentligen i april då jag la upp de första artiklarna, intervjuerna och boktipsen) men sen hade jag paus eftersom jag var anställd på universitetet och mamma blev allt sjukare och gick bort under sommaren.

Men när hösten kom satte jag igång arbetet igen och det har varit så roligt! Ditt barn & Du har verkligen vuxit. Nu kommer jag arbeta på deltid och vara föräldraledig på deltid. Och det känns verkligen att jag går in i en annan fas i arbetet och jag kommer fokusera på vissa delar för att Ditt barn & Du ska växa och bli ännu bättre.

vattnet går

Planen för kvällen är att sätta mig i soffan och äta glass. Har läst vidare i boken ”Vattnet går”. Varit gravid, fött barn och kommit hem med bebis har jag ju gjort förut, men jag har verkligen känt ett behov av att påminna mig om förlossningen igen inför att det är dags igen.

Läs mer Bilder från eventet med föreläsning om förlossning och första tiden med bebis