På Ditt barn & Du tycker vi om samarbeten och PR som har ett värde för läsaren och deras barn, och skapar win, win, win!

Ditt barn & Du´s läsare

Läsarna på Ditt barn & Du är främst gravida och småbarnsföräldrar.

Vi som arbetar här

Vi som arbetar här är sakkunniga och arbetar med barns utveckling, graviditet och föräldraskap; Paulina Gunnardo, beteendevetare, Gamze Berglund, doula och lärare samt Emelie Loxi, författare och journalist.

Samarbeta med oss

Vill ni nå samma målgrupp som vi? Vi skriver gärna artiklar, blogginlägg, skapar annonser och föreläser. Bollar gärna ideér med er! Säg hej via kontaktformuläret nedan eller maila till hej@dittbarnochdu.se.

Exempel på samarbeten vi gjort:
→ Läkarmissionen
→ Libero
→ Tävling med familjefotografen Minna Ridderstolpe och Once Upon App
→ myNanny

Boka föreläsning

Boka föreläsningar och workshops tillsammans med oss! Vi föreläser om barns utveckling, barns rättigheter, graviditet, förlossning och föräldraskap. Vi skapar skräddarsydda samarbeten tillsammans med dig som vill nå samma målgrupp.

Läs vad uppdragsgivare Bodil Bergman Hughes sa om föreläsningen hon bokade med oss!

PR och Pressutskick

Ditt barn & Du är nyfikna på den marknad som rör vår målgrupp. Vi tar gärna emot PR-utskick och inbjudningar till event för att kunna ge våra läsare bra tips, information och inspiration. Vill du komma i kontakt med Ditt barn & Du gällande event, PR och pressutskick är du välkommen att höra av dig via kontaktformuläret nedan eller maila hej@dittbarnochdu.se

Utskick görs till postadress:
Paulina Gunnardo
Kimstalund 382
195 96 Rosersberg

Grundaren Paulina Gunnardo

Jag, Paulina Gunnardo, är utbildad beteendevetare som föreläser, skriver och bloggar om barns utveckling, barns rättigheter och föräldraskap. Är du intresserade av att komma i kontakt med mig, använd kontaktformuläret nedan eller maila hej@dittbarnochdu.se
Här kan du läsa mer om mig.

Ser fram emot att höra från dig!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande