På Ditt barn & Du tycker vi om samarbeten och PR som har ett värde för läsaren och deras barn, och skapar win, win, win!

Ditt barn & Du´s läsare

Läsarna på Ditt barn & Du är främst gravida och småbarnsföräldrar.

Samarbeta med oss

Vill ni nå samma målgrupp som vi? Vi gillar samarbeten som skapar win, win, win! Vill ni bolla ideér eller frågor, säg hej via kontaktformuläret nedan eller maila till hej@dittbarnochdu.se

Exempel på samarbeten vi gjort:

→ Samarbete med Läkarmissionen
→ Samarbete med Libero
→ Samarbete med den dokumentära familjefotografen Minna Ridderstolpe och Once Upon App

Boka föreläsning

På Ditt barn & Du kan du boka en föreläsning om barns utveckling, barns rättigheter och föräldraskap. Vi skapar gärna samarbeten kring föreläsningar med företag och föreningar som vill nå ut till målgruppen.
→ Här kan du läsa om föreläsningarna. 

PR och Pressutskick

Ditt barn & Du är nyfikna på den marknad som rör vår målgrupp. Vi tar gärna emot PR-utskick och inbjudningar till event för att kunna ge våra läsare bra tips, information och inspiration. Vill du komma i kontakt med Ditt barn & Du gällande event, PR och pressutskick är du välkommen att höra av dig via kontaktformuläret nedan eller maila hej@dittbarnochdu.se

Utskick görs till postadress:
Paulina Gunnardo
Granbacken 24
168 69 Bromma

Grundaren Paulina Gunnardo

Här på Ditt barn & Du driver jag, Paulina Gunnardo, en blogg om livet som mamma, arbetet med företaget och Ditt barn & Du. Jag är utbildad beteendevetare som också föreläser om barns utveckling, barns rättigheter och föräldraskap. Är du intresserade av att komma i kontakt med mig för samarbeten, PR eller pressutskick för bloggen, kontakta mig via kontaktformuläret nedan eller maila paulina@gunnardo.se. Läs mer om mig här.

Jag är medlem och ordförande i Influencers of Sweden, Sveriges branschorganisation för Social Media Influencers.

Ser fram emot att höra från dig!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande