förälder

När vi får barn och blir föräldrar översköljs vi av information. Bland all information finns åsikter om hur man ska vara förälder och hur barn ska förstås och uppfostras. Forskningen om barns utveckling och föräldraskap har gjort stora framsteg och aldrig någonsin tidigare har vi vetat så mycket. Ändå är osäkerhet bland nyblivna- och småbarnsföräldrar vanligt. Hur hjälper jag mitt blyga barn? Varför skriker min bebis så mycket? Hur hanterar jag mitt barns känsloutbrott och starka vilja?

Barn föds unika redan från start, med olika temperament och personlighetsdrag. Vardagen med barn ser olika ut för olika föräldrar. Det finns inga färdiga föräldrar. Att vara förälder är att ständigt utvecklas. När vi utvecklas kan vi också hjälpa vårt barn att utvecklas och stärka sina styrkor.

Föreläsningen

I den här föreläsningen berättar jag om vad dagens forskning säger om barns utveckling och hur man som förälder kan stödja sitt unika barn. Vi pratar personlighetsdrag, temperament, hjärnans utveckling och hur man kan se på olikheter som styrkor men också de utmaningar man kan stöta på i vardagen med barn. Målet med föreläsningen är att stärka och utveckla dig i din roll som förälder.

Längd: 1 – 2 timmar

Sagt om föreläsningen

Paulina Gunnardo genomförde en väl sammansatt och relevant föreläsning på mitt event för gravida; Exclusive Babyshower. Tydligt, väl illustrerat och med ett centrerat lugn berättade hon om sitt ämne som delvis handlade om att bejaka barns olika personligheter. Blivande mammor fick verktyg och råd inför framtiden som med säkerhet kommer att minska ångesten och oron som lätt drabbar nya föräldrar. Paulina var väl förberedd och det var tydligt att hennes intention verkligen är att hjälpa till genom att sprida kunskap, råd och styrka i föräldraskapet.

 – Bodil Bergman Hughes, arrangör av Exclusive Babyshower

Till vem riktar sig föreläsningen?

Föreläsningen riktar sig till dig som privatperson samt till företag som vill anordna event för gravida och nyblivna föräldrar. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Datum för vårens föreläsningar kommer snart!

För bokning, intresseanmälan och frågor; maila hej@dittbarnochdu.se eller fyll i blanketten nedan:

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande