Libero Touch 1

– I reklamsamarbete med Libero –

Vet ni, va? Helt ärligt så var jag först lite osäker på vad jag skulle skriva när jag skulle skriva ett inlägg om blöjor. Dom är ju bra, men vad skulle jag lyfta fram och varför? Sen funderade jag en stund.. Hur kommer det sig att vi haft Liberos blöjor de senaste fyra åren? Från det att min äldsta föddes och nu när min andra dotter är en liten bebis? Såhär är det.

Jag litar på Liberos blöjor. Med de allra minsta blir det många blöjbyten per dag och det är vanligt att bebisar får röda små rumpor som svider och gör ont. Det ställer krav på att blöjan ska vara bra, skydda mot läckage och ha bra uppsugningsförmåga samtidigt som den är snäll mot bebisens känsliga hud. Och det tycker jag att Liberos blöjor gör. Libero Touch har material som andas, bra passform och dubbla läckagebarriärer.

Tävling

Vill du också testa deras nya blöjor? Var med och tävla om att få testa ett paket Libero Touch! Två vinster delas ut. För att delta skriver du helt enkelt en motivering till varför du vill prova Libero Touch och mailar hej@dittbarnochdu.se.
Tävlingen avslutas den 29/3 kl. 12.00. Lycka till!

Läs också:

→ Vad behöver man till skötbordet?
→ 
Gravid vecka 39 – Att tänka på om du är gravid
→ 
Gravid vecka 31 – Förbereda sig för bebis