möte med logopeden

Har just kommit hem från ett möte på Story Hotel där jag träffat Yvonne på Barntecken. Nu utökas nämligen teamet här på Ditt barn & Du med Yvonne som arbetar som logoped med barns språkutveckling och tecken som stöd! Precis som jag och Gamze kommer även Yvonne skriva artiklar, föreläsa och tillsammans kommer vi ordna workshops och event för gravida och småbarnsföräldrar. På mötet pratade vi igenom hur vi ska jobba och jag var så fullt upptagen av planeringen att jag helt glömde ta bilder.

Yvonne har redan publicerat artiklar här om barns språkutveckling och tecken som stöd. Visste du att små barn kan lära sig teckna innan de har talet? Ibland så tidigt som vid åtta månaders ålder! Väldigt skönt att kunna kommunicera bättre med sitt barn innan det har talet och väldigt skönt för barnet att kunna göra sig förstådd.

Nu har vi alltså blivit ett litet gäng här; Jag som är beteendevetare, doulan Gamze, barnboksbloggaren och författaren Emelie och nu också logopeden Yvonne. Så otroligt mycket roligt vi har framför oss tillsammans!