Vi var på rullen torsdag och fredag och kom hem natten mot lördag. Var lite orolig att dottern skulle vakna tidigt i helgen i vanlig ordning men istället fick vi sovmorgon (!) Jag blev chockad när jag såg att klockan var 09!! Här kliver vi annars upp mellan 6.30-7.00 av att en liten fialotta bestämt menar att om man slår upp sina ögon och ser att det är ”dag” ute – då ska man gå upp alldeles oavsett hur trött man är eller hur tidigt det är.

Men. Vi fick alltså sovmorgon och tog sen tidernas (med barn) senaste frukost! Det behövdes!

sen frukostkoka ägg

bebismage

I skrivande stund sitter jag här i soffan, med bebismagen och med datorn i knät, och min lilla skatt sover gott. Både jag och min man (som också är egenföretagare) sitter och svarar på ett gäng mail och sen ska vi göra en varsin smarrig kantarelltoast.

Tittar på bilder från dagen i mobilen och saknar lillskrutta redan! Längtar till imorgon, då hon troligtvis vaknar 6.30-7.00, så jag får krama och prata med henne igen <3

svara på mail

Jag är i alla fall laddad för veckan, mycket skoj väntar. Roliga möten, flera samtal om potentiella samarbeten för Ditt barn & Du, konferensen ”Skillnad på riktigt” om hur vi kan stoppa sexuella övergrepp mot barn, och massa annat!

Har ni haft en bra helg?