Hur är det att bli förälder? Hur påverkar det livet? Ni är många som läst artikeln om hur det kan vara att bli förälder och hur man ska se på all information, alla tips och råd man översköljs av när man är gravid och fått barn. Och jag har fått så fin respons på den! Har du inte läst än kan du göra det här.

Intervjun med Vanja Wikström

En som har delat med sig mycket av hur det varit att vänta barn och hur livet som mamma kan vara är Vanja Wikström och Niklas. Våra barn är lika gamla (Iggy är född 2 dagar innan min lillfia) så vi var gravida samtidigt och jag har följt henne sedan dess och tiden då jag köpte gravidkläder i hennes fina butik GlamMom (och amnings-bh:n jag bär nu). Nu väntar vi båda barn igen. Vår lillasyster är snart färdigbakad och deras goding kommer i vår.

intervju med vanja wikström

Jag känner igen mig sjukt mycket i det hon berättar. När jag tyckte att första tiden var tuff var det skönt att det fanns andra som pratade om det och hur det kan vara. Och att det var ok att känna så mitt i all lycka.

Att det kan vara så har också gjort att jag velat ta upp alla nyanser av hur det är att vara förälder på Ditt barn & Du och att låta många olika föräldrar få berätta om hur det är eller har varit för dom. Att det kan vara alldeles underbart, förvirrande, härligt, skitjobbigt och en massa andra ord som kan beskriva hur det kan vara att vara förälder.

Jag är så glad att Vanja ville vara med och berätta om hur det varit och är för dom! Här hittar du intervjun med henne: Vanja Wikström om att vara förälder: Det är magiskt att få barn, men det är också skitjobbigt!