VIP-påsen

När jag var på Underbara barn-mässan förra helgen åkte jag dit som VIP-bloggare och fick med mig tre kassar med produkter och tjänster på fredagens bloggfrukost.

Förutom att jag tycker att det är kul att få testa nya produkter själv så är jag på jakt efter produkter och tjänster att tipsa er om här i bloggen och på Ditt barn & Du. Och hur passande är det inte då att få tre välfyllda kassar redan på VIP-frukosten på Underbara barn-mässan förra helgen?

För er som tycker det är lite kul att kika på nya produkter till livet med småbarn så kommer här ett gäng bilder 🙂

Goodiebags

Underbara barn VIP-bloggaregoodiebag

Flera av de förtag som hade bidragit till VIP-påsen var jag och pratade med under mässan och det finns flera som jag kommer lyfta fram lite mer här. Clicko, exempelvis, fanns inte med i VIP-påsen men jag var förbi deras monter och fick med mig spelet hem så vi kan testa bygga och spela med bokstäver. Det verkar vara en riktigt bra produkt som på ett kreativt och roligt sätt lär barnen bokstäver och att lära dem läsa. Berättar mer om det sen när vi testat!

clicko

ansiktsfärg barn

Den här ansiktsfärgen gick åt snabbt här hemma kan jag säga

smoothie minstingen

Smoothie går alltid åt och den röda med jordgubbe var favoriten här hemma.

kunskapstavlan

Tavlor från Kunskapstavlan

Några som jag verkligen skulle vilja lyfta fram är Kunskapstavlan! De gör snygga tavlor som förmedlar kunskap. Och på Underbara Barn-mässan fanns de här tavlorna i fokus.

Kunskapstavlan HLR

The Life Collection från Kunskapstavlan: HLR och Luftvägsstopp

kunskapstavlan

Kollektionen heter The Life Collection och har tagits fram i samarbete med Life In Mind (som också var på Underbara barn och utbildade i hur man utför HLR på barn och hjälper barn som satt i halsen och drabbats av luftvägsstopp). Tavlorna fungerar helt enkelt som en påminnare för oss vuxna om vad vi ska göra om olyckan är framme. Riktigt bra grej! Och dom tavlorna ska bara få fina ramar, sen åker dom upp här hemma i köket!