Fredagslistan – Lyckorus

köpa bebiskläder

köpa bebiskläder

VECKANS BÄSTA

Promenader med frost och frisk luft och världens sötaste sällskap i form av fluffig hund. Väldigt skönt att komma ut på även om jag har foglossning och måste gå väldigt väldigt långsamt.

VECKANS LÅT

Låten ”Mickey” – ni vet, ”Å Micke, Micke, hej, du är helt okej” med Carola har gått varm här om och om och om och om igen. Henny älskar den! David ska ut på turné snart där bland annat Carola ska med, så låtlistan för den turnén går varm här hemma och får Henny bestämma kör vi Carolas låtar några extra gånger. Det är också viktigt att jag dansar när hon sjunger. ..Undrar vad grannarna tänker när de se mig genom fönstret när jag showar loss (Henny är så kort så hon når inte upp att synas ovanför fönsterkanten).

tvätta bebiskläder

VECKANS ROLIGASTE

Att boa! Helt klart! Ikväll ska vi hämta en Troll Bedside  Crib som jag hittat på Blocket. Jag jobbar hemifrån idag och har precis hängt en tvätt med lillasysters kläder som jag köpte i veckan ♥ Alltså jag vet inte om det är mina gravidhormoner, men jag smäller av av lycka! ♥

I HELGEN

Vi ska ut till Blidö en sväng. Ser så sjukt mycket fram emot det. Vi ska grilla korv, busa och käka lördagsgodis med kusinerna där.

JUST NU

Just nu avrundar vi kontorsdagen här hemma (David jobbar också hemma) och snart ska vi åka och hämta på förskolan och göra fredag ♥

Hur har din vecka varit?


2 svar till “Fredagslistan – Lyckorus”

  1. Rundade av en jobbvecka med massa hemmamys och fix. Känns som att det är det som hinns med. 🙂 hade gärna varit ute och promenerat jag med men regn har satt stopp. Hoppas ni hade det härligt på Blidö!

    Har ni haft en bedside crib (så oklart för mig vad det heter på svenska?) tidigare? Funderar på om det kan vara värt att inhandla en sån, känns så smidig. 🙂

    • Va skönt det låter med sån avrundning! Vi hade det jättebra på Blidö! Så skönt med tystnad och lugn. Ifs hade vi ett gäng små barn med och två galna hundar som busade värre än barnen =P Men ändå lugnt och skönt på nå vis.

      Ne, vi hade en vanlig spjälsäng med första dottern 🙂 Nu kör vi bedside chib första tiden pga väldigt ont om plats =P Och så känns det skönt att den har hjul så jag kan rulla ut sängen i lägenheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *