jobba på café

Ja, när mannen vabbar så får jag emigrera. Jag jobbar ofta hemma och har inget kontor nu. Så sånna här dagar får jag hitta någon annan trevlig plats att jobba på.

Idag har jag bland annat haft möte med Yvonne från Barntecken.Vi fick kontakt på UnderbaraBarn-mässan. Senare i vår kommer vi jobba med språkutveckling och tecken som stöd här på Ditt barn & Du och där kommer de vara med. Små barn blir ju lätt frustrerade när vi vuxna inte fattar vad de vill. Och vi blir frustrerade när vi inte förstår vad dom vill (känns det igen?). Om språkutvecklingen av någon anledning avviker från det ”normala” så blir det ju ännu jobbigare, både för barn och föräldrar. Men i vår kommer Yvonne, som är logoped, berätta mer och ge oss tips på hur vi kan stödja små barns språkutveckling och hur vi kan använda tecken som stöd! Grymt tycker jag 🙂

Sen sprang jag på Jessica från podden Sjuk i huvudet. Vi har inte setts sen jag föreläste om orosanmälan på en konferens hon jobbade med. Men även om tiden går mellan det att vi ses är det alltid lika trevligt att träffa henne!

Det var en bra dag och det var skönt att få jobba lite efter en del vabb, särskilt eftersom jag kommit efter en del. Men mitt mammahjärta längtade hem efter min guldklimp så det var underbart att få komma hem igen.

Hur har du haft det idag? Vad gör du om dagarna?