Solljus och nya ytterkläder till våren


God morgon!

Alltså hur fantastiskt att vakna upp och se att solen lyser in genom vardagsrumsfönstret! Eller alltså den lös inte när jag vaknade för då var det ju typ fortfarande natt men allteftersom morgonen kom. ? Dessutom sa U att han kunde lämna H idag för han började senare än vanligt så vi kunde ha en lugn morgon tillsammans allihopa.

Lillbus blev trött tidigare än vanligt och jag la henne i spjälsängen idag med så vi får se om det går som förra gången och hon är uppe och busar inom loppet av 20 min eller om det faktiskt funkar att sova inomhus igen. Besvikelsen när barnet tagit en powernap och vaknar pigg och glad men så snabbt efter att det somnat in att mamman knappt hunnit sätta sig ner är stor. ???‍♀️

Jag ska passa på att nätspana lite efter ytterplagg till H nu när våren är på intåg och overallen snart ryker. Som vi mammor längtar va?! ? Vi har tidigare haft Polarn och Pyrets skalkläder i två omgångar men valde att inte köpa dem förra året. Jag tycker byxorna har varit bra men jackorna passar inte riktigt H’s kroppstyp. Jag tycker den stramar runt kroppen på honom och begränsar hans rörlighet. Och när han var yngre åkte kragen på jackan som är rätt hård och oböjlig in munnen på honom titt som tätt eller stack honom i kinden så nej, de passar inte riktigt honom helt enkelt.

Förra året hade vi Bergans och det var jag nöjd med. Mjukt men tåligt material och rymliga mått så det inte stramar någonstans. Jag är lite sugen på att kika på Reima, är det någon som har erfarenhet av dem? Eller något annat märke som har bra och tåliga barnytterkläder?

Nä nu vaknade Lillbus, det blev ingen nätspaning men jag hann dricka kaffe i varje fall!

Ha en fin dag i solen! ?


2 svar till “Solljus och nya ytterkläder till våren”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *