Besök på By Malina


I sommar gifter sig min lillasyster och jag tillsammans med en av hennes närmsta vänner ska vara tärnor. I tisdags eftermiddag var vi därför förbi By Malinas affär på Tegnérgatan för att kika på tärneklänningar. Så många fina klänningar!

Vi hittade varsin modell vi tyckte extra mycket om men ingenting är bestämt ännu utan vi kommer kika vidare ett tag till innan vi slutligen bestämmer oss för vad det blir. Det är så kul att få vara tärna och extra kul att det är min egen syster som gifter sig! De kommer ha bröllopet över en hel helg på ett slott med middag för alla gäster redan från fredagen och sedan avslutande brunch på söndagen och det kommer att bli magiskt. ❤ Längtar redan!

Efter att vi hade kikat runt och provat några klänningar kände vi oss hungriga och smet in på Supper som ligger bara en liten bit bort. Så mysigt och coolt ställe!

Vi började med en fördrink och sedan beställde vi in lite olika smårätter som vi delade på. Allt smakade så gott! ?

Vi pratade på om bröllopsplaner och om hur de olika dagarna kommer att se ut mer i detalj. Det är verkligen mycket som ska fixas inför ett bröllop, så många beslut att ta! Men det är det värt. Finns inget mer magiskt än när dagen sedan kommer. Min egna bröllopsdag var en av de absolut bästa dagarna i mitt liv. Och även om allt inte blir exakt som man planerat blir det fantastiskt ändå! Det viktigaste är att njuta från sekunden man kliver upp tills när man går och lägger sig!

Fina syster! ❤

Och bästa B och jag! ❤ Bjuder på den bilden!

Önskar alla en fin dag! ?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *