Besök på öppna förskolan


Imorse somnade E i hallen igen innan vi ens hunnit ut. Oftast gör hon det de gånger hon vaknat strax innan fem-tiden på morgonen och inte lyckats somna om, precis som i morse. Men det lustiga är att varje gång hon somnat så pass tidigt har hon också lyckats vakna innan vi ens hunnit hem. Hon sover alltså ca 30 minuter – en power nap, och så vaknar hon pigg. Annars sover hon uppemot två timmar på förmiddagen en vanlig dag.

Men de gånger det blir så passar jag på att gå förbi öppna förskolan som ligger i vårt område. Normalt sätt sover hon vid kl 10 då deras sångstund är men idag lyckades vi pricka in den tack vare power napen!

Mysig att träffa lite andra föräldrar och bebisar eftersom jag och lillan varit mer eller isolerarade senaste månanden eller två på grund av hennes förkylningar som aldrig går över. Det börjar faktiskt tära lite på mig att inte kunna röra mig ute bland folk som jag vill och träffa vänner i rädsla om att hon ska bli sämre igen. Men hon är absolut på bättringsvägen nu. Håll tummarna för att vi får förbli friska!

Men mammas Lillbus som normalt sett härjar runt som en liten toka hemma var ovanligt reserverad och nästintill lite blyg. Hon gav sig inte iväg långt bort från mammas famn första 30 minuterna men efter en stund tog hon mod till sig och började gräva i leksakslådan efter spännande saker att leka med (läs gnaga på)! Man får stoppa in nappen om man inte vill att allt ska åka in i munnen direkt.

Lillan fick en grötklämmis innan vi behav oss ut för dagens andra sovstund!

I eftermiddag hämtar mormor H och de ska sedan hem till dem och baka scones. Och jag och E kikar nog in lagom till att sconesen står färdiggräddade och redo att ätas upp! ?

Ha en fortsatt fin dag ?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *