Besöka vänner på landet

mammakropp

Hej alla fina!

Jag och Ester är nyligen hemkomna från ett besök hos vänner ute på Värmdö! Jag tog bilen imorse vid lämning och efter att vi släppt av H hos dagmamman åkte jag och E vidare mot Värmdö. Jag har sedan långt tillbaka haft en längtan att flytta ut till landet, och då menar jag verkligen landet men jag skräms av tanken lika mycket som den lockar. Allt jag känner till är ju egentligen staden och både vänner och familj bor ju i nuläget runtomkring oss och att lämna det och flytta ut känns som ett stort steg. Kanske för stort mot vad jag någonsin kommer att våga ta. Sedan är min man inte riktigt lika förtjust i tanken så det kommer säkert aldrig bli något utav den men det finns något som lockar mig oerhört med att ha naturen och lugnet runtomkring sig istället för människor, trafik och alla ljud som konstant hörs i en stad. 

Vi hade det i alla fall mysigt hos Linda och tvillingarna och såklart massor att prata ikapp om! Jag och Linda var hemma med våra stora samtidigt och det var då vi lärde känna varandra, men då bodde vi båda i Sundbyberg!

Molly är vaken men Majken sover ?

I övrigt är jag rätt trött idag. Jag tror E håller på att få tänder, kindtänder, då hon dreglar kopiösa mängder i vågor, har lite märklig andedräkt och haft svårt att komma till ro inför natten några kvällar förra veckan. I natt grät hon också i stötar vilket hon i princip aldrig gör annars och låg och vände och vred sig, sparkade med benen och kom helt enkelt inte till ro. Efter lite alvedon och en slurk välling lyckades hon äntligen somna in när kl var 01, då hade hon vart vaken sedan 22:30. ?

Just nu ligger hon och sover i min famn. Jag måste nog väcka henne snart för annars får vi väl ytterligare en jobbig läggning ikväll!

Trevlig kväll! ?


Ett svar till “Besöka vänner på landet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *