Blogginlägget från morgon till kväll

lunchpromenad

Tisdag morgon

David har åkt iväg på gig och lillfia är på förskolan. Jag har bänkat mig i en mycket o-ergonomisk arbetsställning vid köksbordet, med en kopp cappuccino (som får stå för den mentala ergonomin). Har just satt igång en tvättmaskin som kan gå medan jag jobbar. Ganska trevligt ljud som bidrar till harmoni tills dess att maskinen börjar centrifugera.

9:30-10:30

Skriver på det sista till artikeln om hur man kan lindra trötthet i vinter (och gäspar lite själv).
Här kan ni läsa den → Så lindrar du trötthet i vinter

10:30-11:30

Telefonmöte med några ur Influencers of Swedens styrelse.

12:00

Lunchpromenad med fin kompis i hundformat. Frost. Frisk luft. Skönt. (Att jag har foglossning är däremot inte så skönt men man får gå långtsamt).

lunchpromenad

13:30

Lunch samtidigt som jag läser på Skatteverket om lagar och regler. Det har dykt upp en del samarbetsförfrågningar från företag som jag behöver ta ställning till och jag måste ta reda på vad som gäller så att allt görs rätt och riktigt. Klämmer in snabbt telefonmöte.

14:30

Svarar på mail. Ska hitta ett gäng intervjupersoner för december och januari till Ditt barn & Du.

15:15

Åker till dotterns förskola för att gå reflexspår i skymningen och käka soppa. Mysig grej vi gör varje år, föräldrar, barn och all personal.

reflexspår

16:30

Hemma. Dottern accepterar gröt till middag. Jag kokar ägg och gör mackor. Slipper laga mat. Hurra. Äter middag tillsammans med kusinerna och min syrra via FaceTime (!) och pratar om allt från prutt, prutt, prutt (barnen är små) till om det finns hajar i Östersjön. Vi får även lära oss sången ”huvud, axlar, knä och tå” på engelska.

19:15

Läggning. Läser tre böcker enligt vår traditionsenliga överenskommelse. Nutte Nervös, Det lilla röda tåget och till slut kanske jordens längsta bok (som jag inte minns vad den heter).

22:00

Till skillnad från i morse är det diskmaskinen som går nu. Jag sitter i köket igen (..jisses, jag har varit i det här rummet i princip hela dagen..), har svarat på några mail och ska lägga upp det här inlägget. Sen är det dags att plocka och sätta mig i soffan och googla bebissaker 🙂 Sjukt mysigt! Karln min kommer hem i natt någon gång. Idag jobbar han på gig med kungen. Faktiskt. Nån ska ju göra det också.

Hur har din dag varit?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *