Bvc och hemmadag


Gårdagen var en lugn dag. Vi hade tid för 8-månaders kontroll på BVC på förmiddagen och jag åkte in direkt efter lämning. Eftersom jag var lite tidig och hungrig passade jag på att äta en andra frukost medan Ester sov i vagnen. Vissa morgnar hinner jag knappt äta klart frukosten innan det är dags att ge sig iväg så kändes mysigt att unna sig caféfrukost medan bebis sov.

512272FA-3C80-40B6-86F3-3B18C982FF26

Ägg och kaviarmacka och cappuccino ?

Allt såg bra ut på kontrollen, hon följer sin kurva jättefint och vi kikade även på storebrors från när han var i samma ålder. De växer förvånansvärt lika faktiskt! Båda mina bebisar har varit stadiga små bitar.

Därefter åkte vi hem och hade en lugn hemmadag. Jag har dragit på mig en märklig förkylning som liksom bryter ut vissa tider på dygnet, och sedan lugnar den ner sig igen. Jättemärkligt. Hade egentligen tänkt träna på kvällen men det blev soffmys med en kopp te istället.

Processed with VSCO with f2 preset

Hemmamys

9464AEDF-91A0-4B8E-A8EE-C5C429DB409A

Te med Baileys smak. Smakar sådär om jag ska vara ärlig, Köpte det när jag var gravid med Ester och fick Baileys cravings haha. Måste nog fylla på teförrådet lite, men dricker ju mest kaffe å andra sidan.

Idag är Helmers lediga dag så han är hemma med oss. Vi får se vas vi hittar på! Gissar på att lillkillen kommer önska att fika nere i centrumet som blivit lite av en fredagstradition. Jag kanske ger med mig även om jag försöker hålla sötsakerna till helgen. Men det är ju i princip helg. ?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *