Det tar aldrig slut


Ja hörrni, vad ska jag säga, vi är sjuka här hemma igen. Eller ja, barnen än så länge men jag känner bara…en stor tung suck. Inte alls bitter över att de senaste månader av den här föräldraledigheten gått åt till att sitta i karantän, att ställa in planer vecka efter vecka för att barnen antingen kan smitta eller för att de ska få en chans att friskna till ordentligt. Men snart måste det väl vara över?! ? Fast så har jag ju tänkt sedan december och än ser jag inte ljuset i tunneln. Och vad ska man liksom göra, det är väl bara att fortsätta torka näsor, njuta av ensamheten tillsammans med mina barn och tillåta sig att var bitter emellanåt, för nu orkar jag inte tänka positivt längre. Det går ju uppenbarligen inte över. ??

Tur att Lillbus är så glad och mysig ändå. Älskar dressen hon har på sig på bilden! Så vårig och fin. ? Det är dåligt ljus inne i sovrummet så svårt att då till skarpa bilder där.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *