Ett spontant hej, kampanjfilm och jakten på hjärnan

köket

köket

Ett spontant hej från mig där jag sitter på hemmakontoret och en härligt grådassig, spontan, bild jag bett David ta medan han roddar tigerkake-bakning med 4-åring och krypande bebis i köket! Det är full rulle här i vanlig ordning. David kom hem klockan 03 i natt efter gig med Blacknuss på Circus. Planen var att jag och barnen skulle sova, men istället mötte jag och Othilia i dörren. Vi var uppe för mat och flera timmars vyssande. Det är becksvart här ute på natten, men en del ljuspunkter. Det är ändå ganska mysigt att vara vaken på natten, även om jag egentligen hellre hade velat, och framförallt behövt, sova.

hemmakontor

Nästa vecka kommer en contentbyrå hit och filmar till Cancerfondens julkampanj. Jag kommer dela med mig av hur det är att att vara drabbad av cancer och hur sorgen och saknaden ser ut idag. Jag har ju förlorat båda mina föräldrar i cancer och David har förlorat båda sina föräldrar i cancer. Det blir ännu en jul då personer vi älskar saknas. Fyra stolar står tomma och istället lyser ljus på gravarna. Det känns mer än viktigt att cancer bekämpas.

Paulina Gunnardo

Men mitt i småbarnsårens sömnbrist och tankar på cancer vägs dagarna upp av en massa roligt. På söndag ska jag föreläsa på en Babyshower som anordnas av nyföddfotografen Bodil! Jag blev intervjuad i hennes podd när jag väntade Othilia och vi kommer samarbeta kring workshopen som jag och Gamze lanserar i vår. Det är en väldigt rolig grej med att ha startat eget. Allt nätverkande! Alla roliga och smarta människor man får träffa, som är duktiga på en massa olika saker och där man kan hitta intressanta samarbetsformer.

babyshower föreläsning
Foto: Bodil Bergman Hughes

Jag tävlade ut en biljett och den lycklige vinnaren blev Benita som driver kontot Bonusmamman på Instagram. Även hon driver eget och jobbar med mammaträning. Har tänkt att jag ska ta mig iväg på något av hennes pass. Behöver verkligen stärka upp kroppen efter två graviditeter.

Och mer mingel och nätverkande blir det! På fredag blir det frukostevent med Nina Campioni och veckan efter det blir det AW på Psykologifabriken där jag publicerat tre artiklar. Men nu gasar jag vidare här och ska hugga tag i söndagens föreläsning. Ska ta och leka fram en modell av hjärnan och ett gäng psykologiböcker som gömmer sig här i någon av alla kartonger.. Wish me luck!


4 svar till “Ett spontant hej, kampanjfilm och jakten på hjärnan”

  1. Vad trist att läsa att inte bara du utan även din man förlorat båda föräldrar. Den där cancern alltså, har själv allt för mycket av det i släkten. Ser fram emot att se kampanjen sen.

    Kan hålla med dig om att det kan vara mysigt att vara vaken på natten, så länge man själv valt det. Vara vaken med en bebis som aldrig somnar är mindre roligt… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *