Äntligen går flytten!


Det är intensiva dagar här. I helgen går det stora flyttlasset och vi ska äntligen få flytta in i huset som vi renoverat de senaste månaderna!

husrenovering

Under hösten har vi ägnat mycket ledig tid åt huset. Åt planering, materialval, inköp, bygga kök och röja på tomten. Men nu äntligen är allt klart och det är dags att köra över första lasset!

Jag skulle ljuga om jag sa annat än att det varit slitigt. Och ibland har vi undrat vad vi gett oss in på. Det ska bli så skönt när flytten är gjord och vi kan slå oss ner i vardagsrummet och tända en brasa i kamminen. Det är förstås en hel del att rodda med även efter en flytt men jag ser fram emot att inget med renovering och flytten längre måste skyndas fram. Resten får från och med nu ta sin tid.

Häromdagen sa vi hejdå på förskolan och imorgon ska vi ringa på hos grannarna och säga tack och adjökens. Sen drar vi mot huset och byn i utkanten av Stockholm där vi ska säga hej till nya vänner och förskolekompisar. Hej till huset med tomt och lekstuga. Hej till åkrar, ängar och hästhagar. Hej till skogar och stjärnhimmel. Som vi längtat!

 


4 svar till “Äntligen går flytten!”

 1. Jag blir så avis när jag läser om er flytt. 🙂 Är så sugen på att flytta till hus och vi har tittat en hel del, men det kommer nog landa i ett sommarställe först och främst. 🙂
  Har ni börjat få i ordning än? Får man fråga var ni hamnade någonstans?

  • Va roligt att ni också kikar! Vi trivs fantastiskt bra! Var tittar ni efter sommarstuga?
   Vi hamnade i Sigtuna kommun, öster om Arlanda (men inte nå hemska ljud från flygen, som vi annars var vana vid från Bromma). Börjat komma iordning men det är mycket att hugga tag i 🙂 Men ett hem här har vi iaf. Trivs så galet bra!!

 2. Vi tittar i Gävletrakten, min mammas sida är därifrån så det känns lite som hemma. 🙂
  Aha, kul! Så bra att ni trivs! Vi har kikat kring Märsta/Rosenberg då min man jobbar där, men han skulle däremot inte ha något emot flygljud, haha. Finns så jättefina hus däruppe!

  • Extra bra blir det när man känner sig som hemma 🙂 Och Gävle är ju relativt nära. Spännande att se när ni hittar något 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *