Första advent i byggröran

första advent

samojed
Här ser ni en hund som är sugen på prinskorv..<3

Vi har fortfarande byggröra och en hel del damm här efter att ha rivit väggen mellan vardagsrum och kök. Men lite adventsmysigt har vi ändå fått till. Hyacinter, adventskalender och några glittriga kottar har åkt fram. Och så fuskade vi och köpte ett litet mini-julbord dagen till ära.

adventskalender
Henny fick en jättefin adventskalender av min faster. Det är en utmaning att öppna en lucka i taget, en för varje dag.. Lucka 24 är redan öppnad 😉

julbord

Vi var en trött familj igår. Hela lilla gänget behövde vila och ta det lugnt. Alla utom hunden.
David är hemma en kortis innan han åker iväg igen. Känns skönt att ha honom hemma, även om det bara är en kort tid. Märker att jag slappnar av så mycket mer när jag kan dela allt med någon.

adventIdag är också en ganska trött dag. Vi varvar lite här idag innan David åker iväg ikväll igen. Jag har två möten och så ska jag iväg till auroramottagningen på Karolinska Sjukhuset. Var där på samtal inför första förlossningen och det hjälpte så otroligt mycket. Träffade en helt fantastisk och förstående barnmorska. Men jag behöver komma dit igen inför den här förlossningen. Berättar lite mer om det senare. Har förstått att det är vanligt med förlossningsrädsla och att det finns en hel del frågor om vilken hjälp man kan få. Så otroligt viktigt att man känner sig lugn och trygg när man ska föda.

Hoppas du också hade en fin advent och att du får en bra start på veckan!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *