Fredagslista – Årets första

kontor på café

Det har varit så lugnt överallt tycker jag. Verkar som att många har varit lediga. Har du varit ledig i veckan? Henny har varit på förskola och där har det knappt varit några barn. Vi körde i alla fall igång veckan och vardagen i tisdags och har jobbat på och veckan har gått så otroligt fort!

kontor på café

VECKANS TREND

När jag kollade igenom mobilen upptäckte jag att jag suttit och jobbat en himla massa från caféer. Men det är ju trevligt. Och gott! Två av favoriterna har det blivit i veckan, Mellqvist och Fabrique.

ekman

mellqvist

VECKANS BÄSTA

Att jag tagit mig mer tid att bara vara och umgås med folk. Igår träffade jag dom här tjejerna. Systrarna Jessica och Jossan. Så galet härliga människor! Satte mig först på Mellqvist på St:Eriksplan med Jossan och så dök även Jessica upp efter ett tag. 2017 var ett år då jag pressade in väldigt mycket och snabbt fyllde alla luckor. Det här året längtar jag efter mer tid med vänner, tid att bara vara och att låta saker få ta tid. Och så kändes det igår när vi satt och fikade och pratade. Det fick ta sin tid. Jätteskönt!

VECKANS UTMANING

Ta mig fram. På den nivån har det nog varit. Känner mig som en tjock sköldpadda som långsamt tar mig framåt medan andra, inklusive äldre (!) verkligen far förbi mig. Det är som att ta sig fram genom en vägg av sirap eller nåt. Jisses, vad skönt det ska bli att få tillbaka kroppen!

VECKANS ROLIGASTE

Jag intervjuade Louise Winblad från hej hej vardag förra veckan och den här veckan har jag skrivit klart intervjun så att den kan publiceras senare i januari. Alltså, den människan säger ganska mycket roligt! Vi snackade vardag och småbarnsliv.

fabrique

JUST NU

Lite jobb. Hämta hund som varit ute på landet en vecka pga alla vidriga smällare som han är livrädd för. Sen gör vi helg. Jag kollar nästan aldrig på tv men ikväll ska vi faktiskt dra på något avsnitt av Så mycket bättre. Tror vi bara sett första och andra kanske.

Och så njuter jag av ett städat hem. Det blir så snabbt stökigt så det gäller att njuta hehe. Golven är dammsugna och våttorkade, det är undanplockat, vi har tvättat, torkat bänkar, dammat.. U-N-D-E-R-B-A-R-T! Nu ska jag njuta av helg!

cappuccino

I HELGEN

Kusinhäng och kompishäng. Och jag ska iväg på en nätverksträff med sociala entreprenörer! Ska bli väldigt roligt att träffa andra likasinnade, få snacka företag och få höra om andras idéer! Älskar sånt!

Vad har du för dig i helgen?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *