Fredagslista – Årets sista

paulina gunnardo

paulina gunnardo

VECKANS BÄSTA

Ledighet. Soffläge. Fika så det sprutar ur öronen på oss.

VECKANS GODASTE

Bland annat jordens godaste alkoholfria dryck (enligt mig): Ingefärsdricka!! Nom nom. Och fikat har vi bland annat gjort på inlagda päron i…trumvirvel.. ingefära, lingon och kanel i sockerlag som serveras med grädde. Nom nom nom! Gott I tell you!

 

alkoholfritt gravid

inlagda päron lingon

 

VECKANS SÄMSTA

En tur till både akuten och förlossningen på Karolinska sjukhuset i Stockholm.. Berättar mer om det senare. Segt är det i alla fall. Längtar efter en kropp som mår bra igen.

I HELGEN

Kära nån, det är ju nyår!! Jag hänger inte riktigt med! Vi ska ta det ganska lugnt i alla fall. Kanske kommer syrran och hennes barn över och firar med oss. I så fall kör vi disco för kidsen och massa glitter och glass! Kvällen och natten får vi se hur det blir med. Jag har faktiskt flaggat för att jag i år kanske sover över tolvslaget hähä. Man är inte höggravid så ofta på nyår så det är inte hela världen att jag går och lägger mig ett nyår.

JUST NU

Nu ska vi göra oss i ordning och laga mat, för sen kommer några vänner med barn över. De var hos oss på middag när vattnet gick och värkarna med Henny satte igång. Micke skjutsade oss till Karolinska där Henny är född. Vi håller tummarna för att bebis håller sig kvar i magen denna gång 🙂

NÄSTA VECKA

Nästa vecka ska jag jobba med intervjun jag gjorde med Louise Winblad från hej hej vardag. Och så ska jag intervjua den dokumentära familjefotografen Minna Ridderstolpe som följde och dokumenterade vår vardag för ett tag sen. Kul!

Hur har din vecka varit? ♥


4 svar till “Fredagslista – Årets sista”

  1. Det har varit en lugn vecka. Jobbade två av mellandagarna mest för att få bort en del jobb och komma ikapp. Fattar inte heller att det plötsligt är nyår imorgon. Räknar inte heller med att vara vaken vid tolvslaget, hehe.

    Akuten låter inte kul, hoppas allt är bra eller åtminstone blir bättre!

    • Va skönt! 🙂
      Ne, inte kul med akuten =/ Det är bättre iaf. Blir troligtvis sjukskriven på deltid och ska tillbaka till läkare den 2a. Berättar mer i bloggen då. Men snart är bebis ute och jag hoppas och tror att det känns lite bättre då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *