Fredagslista – Bump Baby & Me

Happy friday

VECKANS BÄSTA

Ditt barn & Du ingår numer i ett nätverk med företag (barnkläder, gravid/amningskläder, event, gravid- och mammaträning osv) som precis som jag arbetar med gravida och småbarnsföräldrar. Nätverket heter Bump, Baby & Me och tanken är att vi ska stödja varandra så att vi kan stödja er genom graviditet och småbarnsåren och kunna ge er bra erbjudanden och service. Bra, va?!

bump baby and me

VECKANS TILLBAKABLICK

Bra vecka och flera riktigt bra möten, bland annat med kontakterna jag fick på UnderBARA BARN-mässan. Ditt barn & Du ska fyllas med massa bra för er läsare; artiklar, intervjuer, event, erbjudanden, fler bloggar, tävlingar och annat skoj! Mycket är på gång! 😉

 Bodil bergman hughes
Nätverksträffen hölls hemma hos fotografen Bodil Bergman Hughes

VECKANS PREMIÄR

Imorgon publiceras första inlägget i Barnboksbloggen! Jag är så glad att den är igång och den har redan fått bra respons, både från bokförlag och från läsare som frågat efter barnbokstips. Emelie (som driver barnboksbloggen nu) och jag har pratat om lite grejer som kommer framöver och jag tror och hoppas att ni ska gilla det!

vita liljor

JUST NU

Mjukisbyxora är på och jag sitter i soffan med filt över benen och inväntar att karln min ska komma in med jycken. Jag har precis nattat liten men den som är ännu mindre och som bor i magen är vaken känner jag. Det är fredags-disco i magen!

Vad har ni för er i helgen? ♥


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *