Fredagslista – David åker på turné

blommor

VECKANS BÄSTA

Jag fortsätter mitt introverta gravid-snack. Boandet och att få förbereda för en ny liten människas ankomst är helt klart veckans bästa!

VECKANS DUBBLA KÄNSLOR

Min man David jobbar med en show som heter Stjärnklart. De har rep-period nu och åker snart på turné. Här är jag i vanlig ordning lite dubbel när han reser iväg. Jag fullkomligt älskar att ha träffat en man som älskar det han gör, som är driven och nördig (på ett positivt sätt) inom sitt område precis som jag. På så sätt är vi så lika, även om vi jobbar i helt olika branscher. Så att han ibland åker iväg på turné och har ett lite märkligt schema med en hel del kvällar och helger tycker jag ändå är helt ok. Men sånna här turnéperioder innebär att jag roddar det mesta hemma själv och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte muttrade en del kvällar när jag står här med disken, tvätten, har lämnat och hämtat på förskola, handlat osv och inte har någon att dela det med. Men det faktum att jag gift mig med jordens bästa man som ser på sitt jobb ungefär som jag överväger helt klart! Och andra perioder är det han som roddar det mesta hemma och jag får fokusera mer på mitt företag.

blommorblombud

VECKANS BLÖDIGA

Jag började faktiskt böla när jag fick dom här blommorna. Dom och en jättefin hälsning kom med ett blombud häromdagen och var från några vänner som också är mina kollegor. Jag har ju varit trött, haft låga järnvärden och ett hjärta som spökar sen ett tag tillbaka. Gravidkroppen orkar inte lika mycket som mitt envisa jag önskar, så jag har behövt dra ner tempot för att ta hand om min och bebis hälsa. Så extremt skönt med kollegor som inte bara accepterar att man tar ett litet steg tillbaka utan också visar sån omtanke.

VECKANS ROLIGASTE

Henny övar på att vissla. Så sjukt gulligt! Hennes ögon tindrar när hon får fram lite ljud. Min lilla gullunge!

JUST NU

Grejar med samarbetsförslag till Ditt barn & Du, svarar på mail och ska kika på ett eventuellt samarbete som rör barns rättigheter och Barnkonventionen. Det är ju frågor som jag brinner allra mest för och som jag kommer föra in mer här på Ditt barn & Du. Sen kommer lillafia hem och då ska vi käka vår obligatoriska fredagsglass 🙂 Nom nom!

glass

I HELGEN

I helgen ska vi kika på ett av repen med Stjärnklart och hälsa på pappa på jobbet. Det repas för fullt och vi ska åka dit och titta på showen innan de ger sig iväg. Henny showar loss ganska mycket här hemma och låtarna har ju spelats varma, så jag tror hon kommer uppskatta att se allt och alla live.
Sen blir det nog kusinhäng och en av helgens höjdpunkter (både för mor och dotter): Åka och köpa LÖRDAGSGODIS!

Vad har ni för planer i helgen?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *