Fredagslistan – Bebis, tävling och semlor!

hej fredag

hej fredag

Ok, ännu en kväll då jag tänker ”När kommer hon? När sätter det igång? Kommer hon ikväll? I natt? Snälla inte i natt!” Varje kväll hoppas jag så att värkar och vattenavgång och allt det där som kan vara tecken på att förlossningen startar ska få vänta till nästa dag. EJ KUL när det drar igång på kvällen och man inte får sova. Håll tummarna! 😉

VECKANS BÄSTA

Tävlingen som rullar nu! Så fina motivationer som kommit in. Mammor som vill föreviga vardagsögonblick med sina barn och som ofta är de som står bakom kameran och inte har bilder på sig själva tillsammans med sina barn (det känner jag igen). Jag vill att varenda en ska vinna, men vi har tre priser att dela ut och första priset är ju att få 3 timmar med den dokumentära familjefotografen Minna Ridderstolpe. Hon tar helt fantastiska bilder! Har du inte tävlat, gör det!

fredagsmys

VECKANS UTMANING

Tömma mammas hus. Nu är det gjort. Nycklarna är överlämnade till de nya ägarna. Jag var där igårkväll, gick in i ett tomt hus som jag och mina syskon, mamma och pappa levt i. Tomt och tyst. Tårarna rann. Jag satte nycklarna i dörren en sista gång och sa hej då. Det var tufft.. varken mamma och pappa finns kvar här och det är så förbaskat sorgligt. Sen åkte jag hem till familjen, mitt hem, gick in och luktade på dottern och pussade hennes goa kind. Skönt att ha en massa fint i livet när annat är tufft.

I HELGEN

Om inte lillasyster kommer så satsar vi på en lugn helg tillsammans. Vi tar det som det kommer och gör vad vi känner för – och det är så enormt skönt!

innergård

semla

IDAG

Idag har vi hängt i Vasastan, den stadsdel i Stockholm vi nog är mest förtjusta i och som David bodde i när vi sågs. Henny lekte i Vasaparken, Ponyo och jag gjorde ett försök i hundrastgården bland en massa väldigt små hundar och sen gick vi till bonusfarmor och käkade semlor. Tumme upp!

JUST NU

Mjuka kläder, tidning, soffläge, choklad. Enough said.

Har du haft en bra vecka? 


4 svar till “Fredagslistan – Bebis, tävling och semlor!”

    • Ja =D Asså väldigt speciell känsla att livet kan förändras så otroligt mycket – när som helst! =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *