God förmiddag, Måndag!

cappuccino

cappuccino

Hej hej hallå och god förmiddag! Eller kväll eller vad det nu kan vara när du läser det här.

Här är det i alla fall måndag förmiddag och jag ska hugga tag i dagens arbetsuppgifter och jobba vidare med företaget. Jisses vilken vecka och helg det varit! Allt har varit roligt men jag är riktigt mör i huvudet nu kan jag erkänna. Jag ska berätta lite mer om Influencers of Swedens gala och visa bilder därifrån senare i veckan.

Nu ska jag till att börja med hugga tag i ett gäng mail och bland annat maila Markiz Tainton som bloggar på tidningen Mama. Jag sprang på henne på UnderBARA BARN-mässan och vi växlade några ord om en intervju. Sen sprang jag på Vanja Wikström i självaste toakön innan hon skulle iväg till live-podden. Även vi hann växla några ord innan hon skulle iväg och live-podda! Själv hade jag en dotter som förvandlats till en studsboll och jag hade rätt svårt att göra mer än växla några ord innan hon flög iväg från mig och jag var tvungen att springa efter..

Sen idag, då? Siktet är inställt mot att bland annat publicera en ny artikel på temat ”Vad är en bra kompis?” som handlar om små barn om empati. Har små barn empatisk förmåga? När utvecklas den? Påverkar jag som förälder och i så fall hur? Det här med att vara en bra kompis är nog något alla vi småbarnsföräldrar försöker hjälpa våra barn med.

Vad har ni för er idag?


2 svar till “God förmiddag, Måndag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *