It´s a good day! Nu startar bloggen på Ditt barn & Du

Paulina Gunnardo

 

Paulina Gunnardo
Foto: Linda Hörnfeldt

Nu är det dags att äntligen börja blogga igen! Och ännu bättre – att bloggen har flyttat hit, till Ditt barn & Du.

Jag bloggade via min företagshemsida tidigare men ju mer jag började arbeta med Ditt barn & Du, desto större kändes behovet att lätt kunna prata med er läsare. Dessutom utvecklades bloggen och började innehålla mer och mer mammaliv. Bloggen passar helt enkelt bättre här. Utöver mammalivet kommer jag blogga om arbetet med Ditt barn & Du, ni får hänga med ”behind the scenes” på intervjuer och event, det blir en hel del tips och vi kommer kunna snacka om livet med barn – som ju inte bara är busenkelt alla gånger.

Förutom att min blogg drar igång drar snart föräldrabloggen Vardagsglimt igång! Det är en blogg där andra föräldrar gästar med sina storys och delar med sig av tips, hur de upplever föräldraskapet och annat smått och gott! Och det känns också så oerhört roligt! Jag har flera som är på gång med inlägg och vi kommer få läsa om inredningstips till barnrummet, hur livet som tvillingmamma kan vara och mycket annat. Ni är så många där ute som har massor av intressant och viktigt att dela med er av till andra.

Vem är jag, då?

Kort, kort, kort så är det jag som startat Ditt barn & Du. Jag är mamma, beteendevetare, 31 år och bor med man, barn och hund i Stockholm. Jag brinner för barns rättigheter, älskar entreprenörskap och tycker det är så otroligt intressant med andra människor! Trots att jag både har en yrkesmässig och akademisk bakgrund inom barns utveckling så tycker jag inte alltid att det är lätt att vara mamma. Och jag hoppas att vi ska kunna prata öppet om både det roliga och fantastiska med att vara förälder men också allt det där som kan kännas svårt.

Använd kommentarsfältet och säg hej när du är här och länka gärna till dig om du har en blogg så jag hittar dig med!

Japp, det är bra dag det här och det känns kul att vara igång!
Ha en fin dag så hörs vi! ♥


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *