Gravid vecka 25 – Längtan efter att boa

gravid med andra barnet vecka 25

gravid vecka 25

Gravid vecka 25, 111 dagar kvar och det sparkas hej vilt i magen! Var på MVC idag och allt såg bra ut förutom att mina järnvärden hade sjunkit och de låg sämre än vad de gjorde under graviditeten med första dottern.

Jag blir ofta paff när jag ser mig i spegeln! För inte så länge sen kände vi oss nöjda med ett barn (min man är ensambarn och har aldrig lidit av det som många tror att ensambarn automatiskt gör). Och nu står jag här med stor mage i vädret och är lyckligare än lyckligast!

Börja boa!

Med första dottern började jag boa väldigt sent. Jag vågade faktiskt inte börja boa. Jag gick genom en stor del av min graviditet med oro över att förlora den skatt jag fick bära inom mig. Sent i graviditeten, när det snart var dags, fick vår vagn en plats i hallen och i den la jag lite kläder, ett gosedjur och små, små strumpor ♥ Där gick jag och sneglade ner i den där vagnen och drömde mig bort till det barn jag snart skulle få träffa ♥

sockar lindex
små, små sockar från Lindex

Förbereda för lillasysters ankomst

Men nu.. Det kliar så enormt i fingrarna att få börja boa! Jag vill pyssla och fixa, få fint och förbereda för lillasysters ankomst. Titta på varenda grej man kan tänkas behöva, praktiska lösningar och klura ut hur jag kan förenkla vardagen när bebis gör entré. Lite lärde man ju sig första gången så jag har en del knep jag ska ta till denna gång 😉

babyzen yoyo

Vagn, bedside crib och skötbord

Så fort vi får en ledig dag som familj vill jag åka och titta på barnvagnar, ett bedside crib och skötbord. Jag tycker tiden går så snabbt och jag vill hinna känna och klämma på grejer, provköra vagnar, läsa på igen. Den här vagnen här ovan ska jag testa på helgens mässa Underbara Barn! Det var ju trots allt 4 år sen jag köpte vagn sist. Vi var jättenöjda med vår Brio Go men vagnarna har ju verkligen utvecklas och det har kommit nya modeller och med andra barnet finns andra behov. Vad finns där ute i barnvagnsdjungeln nu, lixom? Så nu ger jag mig in i vagn-djungeln igen – med glädje!

bedside crib BabyDan
Beside crib från BabyDan

Kläder till bebis

Jag har börjat gå igenom storasysters och kusinernas kläder som ska sorteras i lådor för varje storlek, så att jag enkelt kan plocka fram när det är dags att byta. Inser att vi har en hel del och det känns himla skönt! Ska komplettera med lite nytt och storasyster Henny ska få följa med till butikerna och välja ut något fint ♥ Sen ska även kusinerna få följa med förstås. De har en så fin och nära relation och de längtar så efter sin nya lilla kusin ♥

Här kan du läsa mer om graviditeten vecka för vecka


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *