Hej från första veckan med bebis!

Det går i ett på ett sätt som nästan är svårt att förstå, till och med för oss själva som är mitt upp i det. Det ammas och ammas och ammas. Det pumpas och koppmatas och så försöker vi hålla hemmet i något slags okej skick. Jycken ska ut och få sitt. Storasyster Henny ska få vad hon behöver. Men jag måste ändå säga att det går över förväntan!

moodie barnkläder

Jag upplever inte alls den där bubblan som jag gjorde med Henny. Även om vi lever i en bubbla av att saker ska göras exakt hela tiden så är det inte någon instängd bubbla som när Henny kom. Livet rullar på när man redan har barn och allt det här har vi ju gjort förut, så det är inte nytt. Jag tyckte det var väldigt, väldigt tufft när Henny var nykläckt. Och jag var faktiskt lite orolig över hur första tiden skulle bli med bebis. Men det har gått bra so far. Skönt 🙂

återbesök karolinska sjukhuset

Bara liiite trött..

Hur som. Jag snittades ju med akut kejsarsnitt och hade rätt ont efteråt. Var mycket sängliggande och kom bara upp och gick lite grann. Tyckte det stramade obehagligt och jag hade så himla svårt att röra mig. Men i veckan har jag kommit ut på vår första barnvagnspromenad, vi har varit på återbesök på Karolinska sjukhuset och en sväng på BVC för att väga en extra gång eftersom Othilia (precis som Henny) inte gått upp i vikt som hon ska. Och bäst av allt – Henny har premiäråkt ståbrädan! Stort!

 

kusinerIdag har kusinerna varit här och Henny har fått leka! Hon är hemma från förskolan så vi försöker styra upp kompisgäng så gott det går. Det snurrar och går här helt enkelt 🙂 Det blir väl någon eller några veckor föräldraledigt på heltid till. Sen är det dags att smyga igång jobbet med Ditt barn & Du och varva jobb och föräldraledighet med David det här året. Men nu är det skönt att kunna vara hemma med familjen och gosa bebis! Det går inte att få nog av henne <3