Helgen i bilder


Måndag igen!

Idag skulle jag och Lillbus egentligen gått och badat tillsammmans med vänner men det blev inställt för lillhjärtat blir aldrig frisk. Är det fler som har barn där en förkylning avlöser den andra? H var också sjuk ofta som liten men han hann i alla fall bli frisk mellan varven, det blir inte hon. ? Och nu vågar jag knappt träffa andra föräldrar och barn inomhus för att hon åtminstone ska få en chans att bli frisk.

Därav har jag inte jättespännande bilder att bjuda på från den här helgen, då vi helt ärligt inte kan göra så mycket mer än att hänga i närområdet eller hemma just nu.

Lördagen började med en good smoothie och lite hemmalek.

Sen klädde vi på oss och gick ut i solen för att gunga lite!

Lite senare på dagen var vi bortbjudna för att fira mormors födelsedag och lillan blev kalasfin!

Jag hann inte fota mig själv för det blev lite bråttom vilket var synd för jag hade väldigt fina örhängen på mig! 

Känner att jag också överlag är dålig på att be andra fota mig vilket kanske är lite tråkigt? Skulle ni vilja ha fler sånna bilder?

På lördagen åkte jag iväg en sväng för att fika med en vän och sen var det soffmys resten av kvällen!

Idag tänkte jag att vi ska ta oss ut i solen igen och gå en härlig promenad och så kanske vi gungar lite igen på vägen tillbaka.

Skriv också gärna i kommentarsfältet om ni önskar att jag ska skriva om något specifikt eller om ni vill ha mer bilder på något speciellt. Det blir ju en del tunga inlägg här inne någon gång per vecka vilka är en viktig del av bloggen, men då tänker jag att det kan vara kul att blanda innehållet med lite mer lättsamma saker däremellan för att balansera. Eller vad tycker ni? Ge mig gärna feedback för det är svårt att veta vad som uppskattas annars. ? Fick ett önskemål om att skriva om ansiktsprodukterna jag köpte för några veckor sedan så det ska jag göra i veckan tänkte jag.

Tryck också gärna på gillaknappen om ni tycker om ett inlägg! ?

Trevlig måndag alla! ?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *