Helgen i bilder


Godmorgon!

Ny vecka och påsk som väntar runt hörnet den här veckan! Jag tycker påsken har blivit en så mycket härligare högtid sedan jag fick barn! Det finns så mycket att pyssla med och sedan är det ju inte helt fel att man får äta massa godis. Godis är nog min stora last i livet. ?

Men tillbaka till helgen som varit! Vi har haft en lugn och skön helg och varit ute mycket i det fina vädret! H behövde ju nya skalkläder så det var vi och handlade på Mall of Scandinavia och det blev en mix av Reima och Polarn och Pyret i år!

Han trivdes bra i kläderna och de kom till användning direkt! Man ser rätt stor skillnad på hur mycket smidigare de blir när den tjocka overallen åker av tycker jag.

Idag väntar lunch på stan för mig och Lillbus! Nu måste vi fixa iordning oss så vi inte blir sena!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *