Helgfrukost och glass!


God morgon!

Jag älskar att börja helgen med en god frukost, fixa något lite extra som man ofta inte hinner under vardagen för att man har bråttom iväg för lämning. Igår blev det smoothie bestående av massa goda frukter och spenat tillsammans med rågmacka, och så det obligatoriska kaffet såklart. Ingen morgon utan kaffe! Orkade inte ägget som jag kokat så det sparade jag till lunchen.

I fredags var vi på vårdcentralen och tog allergitest på H och jag hade lovat honom att han skulle få välja en glass efteråt eftersom han tycker det är otäckt med stick. Och den här gången skulle han få välja vilken glass han ville, annars brukar jag ge honom två eller tre alternativ som känns rimliga. Och storhjärtat gjorde precis som jag själv gjorde som barn när man fick välja fritt – valde den största glassen på bilden. Den vill jag ha sa han och pekade på Daimstruten. ?❤ Det är något visst det där, när man får återuppleva minnen från sin barndom fast genom sitt barn. Det slår mig verkligen att jag är hans mamma och han mitt barn vid sådana tillfällen om ni förstår hur jag menar?

Och Lillbus busade runt som vanligt. Hennes lugg börjar bli väldigt lång så man får hålla den borta från ansiktet på ett eller annat sätt. Vill helst inte klippa lugg eftersom håret fortfarande är så tunnt och glest och jag kan erkänna att jag tycker det är extra kul med hårspännen och dylikt då jag så länge var pojkmamma och inte alls pysslade med sånt. ?

Trevlig söndag!


4 svar till “Helgfrukost och glass!”

  1. Haha åh ? Förstår precis det där med glassen, det är som mina barn som plockar de 10 största bitarna lösgodis när de får välja helt själva ?
    Kan du inte skriva lite mer om de nya glow-produkterna du provade för någon vecka sedan? Jag är på jakt efter något liknande! Kram från Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *