Imorgon åker vi!


Imorgon bär det av på en veckas semester till Turkiet!

Jag, barnen och min syster ska åka till Incekum som ligger en bit utanför Alanya. Mina föräldrar kommer från Turkiet så jag har varit där många gånger. Och jag har även varit i Incekum en gång som barn och har många fina minnen därifrån. Det kommer att bli en speciell känsla att återvända till samma plats igen fast den här gången som mamma och att se mina egna barn leka där jag själv lekte som liten. ❤

Annars har dagen gått åt att packa. Att packa för tre där den ena är ett blöjbarn som fortfarande äter burkmat tar både tid och plats men nu är jag i princip klar! Puh!

Sedan kan jag passa på att säga att det snart kommer att hända lite nya, spännande saker som jag kommer att berätta mer om lite längre fram! ? Men först blir det lite semester! ?

Det kommer nog inte bli så mycket uppdatering av bloggen där borta men däremot kan ni följa mig på instagram där jag heter @gamzeberglund. Kolla in mina stories om ni vill hänga med på sånt jag gör under dagarna och ta del utav saker som rör sig i mitt huvud. Kan vara lite allt möjligt konstigt faktiskt! ? Och såklart även en hel del inslag av vad små sötnosar hittar på för bus under dagarna!

Trevlig helg! ?


2 svar till “Imorgon åker vi!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *