In i bubblan igen

amningsbubbla

amningsbubbla

Hej!

Det är lugnt här i bloggen nu och jag saknar att skriva. Det jobb jag gör nu (några timmar i veckan) handlar mest om att få annat material publicerat och att förbereda för kommande artiklar. Vi har nämligen dykt ännu djupare in i bubblan med bebis igen.

Litens mage krånglar mer nu än tidigare, så både hennes och min sömn är mer störd och jag är betydligt mer sliten. Rätt ofta känns det som att hjärnans främsta uppgift är att överhuvudtaget hålla sig vaken och få sova så fort chansen ges. Skittråkigt ärligt talat. Stackars små barn med krånglande magar! Jag längtar så efter att hennes tarmar mognar så hon slipper ha så ont i magen.

Well.. Därav tystnaden. Nu ville jag mest säga hej. Hej hej! 🙂


Ett svar till “In i bubblan igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *