Från kaos till ordning och intervju med hej hej vardag

hemmakontor

louise winblad
Louise Winblad

Louise är ju fenomenal på att illustrera vardag med barn! Typ, ungefär, exakt såhär stökigt har vi haft det – i HELA lägenheten. Jag kan delvis skylla på kalas och att jag som höggravid inte orkat städa (David har varit iväg i jobb). Jag tog faktiskt en rundtur i lägenheten för att beskåda kaoset. Det var nämligen något utöver det vanliga.

Imorse publicerades intervjun jag gjorde med Louise innan jul. Har ni inte läst den, gör det! Grymt rolig, fin och ärlig intervju om livet som småbarnsförälder. Hon berättar bland annat om hur tecknandet började som terapi, om responsen från andra som trodde de var ensamma om att känna så och om hur bilderna blir ett sätt att prata om sånt som kan vara känsligt och jobbigt.

hemmakontor

Nu är det i alla fall ordning här igen och här vid köksbordet har jag suttit bänkad och jobbat idag. Grejat lite med tävlingen vi ska ha med familjefotografen Minna Ridderstolpe och Once upon App som gör designade fotoböcker, förberett ytterligare en intervju, några gästblogginlägg som kommer i februari och fotat till ett reklamsamarbete.

Hur har din dag varit?


2 svar till “Från kaos till ordning och intervju med hej hej vardag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *