Kvällsläsning – Vattnet går

vattnet går

vattnet går

Efter en dag med förberedelser inför 2018 – då en bebis ska vara här men företaget och Ditt barn & Du ska rulla på – har jag lagt mig i sängen för att läsa ”Vattnet går” av Nina Campioni och Gudrun Abascal.

Bebis sparkar och bökar runt i magen och imorrn är det dags för nästa MVC-besök. På torsdag går jag in i vecka 32 (!), känns helt galet! Snart är hon ju här!

Jag har planerat upp vad som ska publiceras till mars 2018 och klurar nu på aprils publiceringar. De närmsta veckorna ska jag ha flera möten med de som är inblandade och vi ska planera innehållet närmare. Jag hoppas och tror att det ska vara givande för er. Året inleds med fokus på er föräldrar och er föräldraroll. Tror det blir riktigt, riktigt bra!

kväll

Nu ska jag öppna boken och börja läsa. Jag väntar ju mitt andra barn, så mycket som har med graviditet och förlossning har jag koll på sedan tidigare, men jag har siktat in mig på några kapitel och stycken som ser extra intressanta ut. Och det bli väldigt skönt att få ligga här och bara ta det lugnt en stund innan läggdags. Vi hörs imorgon!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *