Lite shopping och besök hos mormor och morfar


God morgon!

Nu är det bara en sista dag kvar av sportlovet och den här veckan har gått snabbt, lite för snabbt! Jag hade hoppats på att hinna med mer roligt tillsammans med barnen men förkylningar kom emellan och ställde till det med planerna. Nu står våren i alla fall runt hörnet och förhoppningsvis blir sjukdomar ett minne blott! Jag vet att fler än jag längtar!

Födelsedagstulpanerna blommar än och piggar upp tillsammans med vårsolen. Jag tror jag ska börja köpa blommor igen varje fredag. Jag gjorde det alltid innan barnen men sedan har jag tappat den rutinen och det blir att jag köper det mer sporadiskt. Men nu börjar tulpansäsongen och de tillsammans med pioner är mina stora favoriter.

Gårdagen började med lite lek och bus här hemma och när det närmade sig lunch blev det ett kort besök till Bromma Blocks och lite shopping till mig. Det blev lite nya ansiktsprodukter då jag blir så himla torr av den här kylan. Jag ska prova och se vad jag tycker om det jag köpte, om det är något jag gillar så kan jag skriva om produkterna i ett eget inlägg! Efter lunch och lite shopping gick vi hem till barnens mormor och morfar som också bor här i närheten.

Barnen lekte, stora hjärtat fick det efterlängtade lördagsgodiset och vi hann med middag och kaffe innan hemgång.

Fortsatt trevlig söndag! ?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *