Vabruari är över, dags att bli friska!


God morgon!

Jag önskar att jag kunde säga att vi var friska nu men nej, det är vi tyvärr inte riktigt än. Men vabruari är i alla fall över och barnen är absolut på bättringsvägen så jag börjar se ljuset i tunneln! ??

H fick vara hemma från förskolan igår för han kändes inte helt i skick att gå tillbaks än. Eftersom vi inte behövde komma iväg på morgonen för lämning kunde vi ta det lugnt och jag passade på att göra en god macka med en avokado som låg och väntade på att ätas upp!

Jag provade de nya ansiktsprodukterna jag köpte i helgen och jag kände mig extra pigg i hyn faktiskt! ?

När det började närma sig lunch bestämde vi oss för att vi var sugna på köttbullar. Så vi klädde på oss varma kläder och tog en promenad bort till Bromma Blocks där H och jag beställde just köttbullar!

Vi hann kika lite kort i butiker innan vi rörde oss hemåt. De har verkligen så fina blommor i blombutiken där!

Idag tänkte jag att H och jag skulle passa på att baka något när E sover sin förmiddagslur. Vi får se vad vi hittar på!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *