Mentorträff i TV4-huset

f-gruppen

f-gruppen

Hej! Nu är jag påväg in till TV4-huset för att träffa ett gäng från f-gruppen. Värden för kvällen arbetar här i TV4-huset och bjöd med oss hit för kvällens träff.

Mycket har handlat om mentorskap och personlig utveckling det här året. Jag utbildar ju en mentorskapsgrupp men söker faktiskt själv en mentor som jag berättade om i fredags. Jag är också med i en mentorskapsgrupp som går ut på att alla deltagare är med för att dela sin erfarenhet och kunskap och i utbyte få ta del av andras. På så sätt bidrar man till varandras utveckling. Alla deltagare får en alldeles egen kväll var där hela gruppen fokuserar på den personens utveckling, bollar idéer och delar med sig av tips och råd. Hur bra är inte det?!

Vi är ett gäng med olika profiler som träffas några gånger under året. Vi arbetar i olika branscher och har olika bakgrund men gemensamt är att vi vill utvecklas i vår person, i vår yrkesroll och att vi vill framåt i vår karriär. Älskar det här initiativet som startades av F-gruppen, ett karriärnätverk för föräldralediga. Jag gick med i nätverket under min föräldraledighet med dottern men eftersom de också har aktiviteter för personer som är tillbaka i sin yrkesroll efter föräldraledighet kan jag fortfarande hänga kvar och träffa andra föräldrar som vill ha en hållbar och utvecklande karriär även under småbarnsåren. Tumme upp för sånt!

Så nu är jag taggad på kvällen och ska ge mig in här för att möta upp de andra.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *